Onderstellen van Hinowa

Hinowa is een Italiaans bedrijf dat in 1987 werd opgericht in Nogara. Het bedrijf bouwt machines voor werk op hoogte en op de grond en heeft expertisecentra in Europa, Amerika, Australië en Azië. De elementen ondernemerschap, innovatie en een professionele aanpak staan bij Hinowa hoog in het vaandel. Hinowa blijft innoveren door het constant ontwikkelen van kwalitatieve en compacte machines die geschikt zijn voor moeilijke ondergronden.

Hinowa is begonnen met het maken van onderstellen voor hoogwerkers, kranen, boorinstallaties en een eigen range minidumpers. Echter, later is het bedrijf zich meer gaan specificeren op het bouwen van spinhoogwerkers, rupsheftrucs, palletwagens en minidumpers voor professioneel gebruik in verschillende sectoren. De spinhoogwerkers van Hinowa zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op hoge, moeilijk bereikbare werkplekken en ongelijke ondergronden. De rupsheftrucks zijn ideaal voor het laden, lossen en verplaatsen van pallets op slechte gronden. Daarnaast zijn de Hinowa rupsdumpers perfect wanneer je vaak grondstoffen zoals zand, grind of puin moet verplaatsen.

Alle machines van Hinowa lopen op rupsonderstellen. Naast de machines heeft Hinowa dan ook nog steeds een breed assortiment aan rupsonderstellen. Deze rupsonderstellen zijn geschikt voor zowel eigen machines van Hinowa als voor andere machinebouwers in diverse segmenten. De rupsonderstellen hebben een laadvermogen tussen de 500 kg en 30 ton, waardoor er gekozen kan worden uit veel verschillende modellen.

Het kan gebeuren dat het rupsonderstel van je Hinowa machine stuk gaat, bijvoorbeeld doordat je Hinowa rupsonderstel is gaan slijten. Gelukkig biedt VTS rupsonderstellen die vergelijkbaar zijn met andere merken, zo ook met de onderstellen van jouw Hinowa machine. Deze onderstellen van VTS zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen vaak uit voorraad geleverd worden. In de lijst hieronder vind je de types van Hinowa die vergelijkbaar zijn met VTS rupsen. Klik op het type van jouw Hinowa machine en bekijk welk gelijkwaardig product van VTS je kunt gebruiken om het rupsonderstel van jouw Hinowa machine te vervangen.

Hinowa logo

Ik zoek onderdelen voor het model: