Rupsonderstellen van Gemmo

In 1989 hebben twee Italiaanse broers het bedrijf Gemmo Group Srl opgericht. Gemmo Group is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van rupsonderstellen op staal en rubber voor onder andere hoogwerkers, graafmachines en kiepwagens. Het hoofdkantoor van Gemmo Group is te vinden in Noordoost-Italië. Hier kruisen de belangrijkste nationale en internationale transportnetwerken elkaar.

De productie van Gemmo Group is vooral gebaseerd rupsonderstellen op staal en rubber, maar Gemmo Group heeft later ook verschillende nieuwe producten ontworpen, zoals powerpacks, gemotoriseerde onderstellen en brandbestrijdingsvoertuigen. Deze producten zijn ontworpen voor verschillende sectoren, zoals de bouwsector, tuinieren, landbouw en industrieel gebruik.

Tijdens het fabriceren van de rijwerk onderstellen van Gemmo worden kwaliteitscontroles uitgevoerd en er worden hoogwaardige materialen gebruikt om de duurzaamheid te waarborgen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van innovatieve applicatieprogramma’s en software.

Gemmo rupsonderstellen VTSAls het rupsonderstel van jouw Gemmo machine gaat slijten, kan hij stuk gaan. Om te voorkomen dat je machine stil komt te staan, biedt VTS rupsonderstellen die vervangbaar zijn met andere merken, zo ook met onderstellen van Gemmo. De rupsonderstellen van VTS hebben een uitstekende kwaliteit en hebben vaak een korte levertijd, omdat de producten meestal uit voorraad worden geleverd. Daarnaast kunnen de onderstellen bij VTS compleet naar wens worden gebouwd.

Hieronder vind je een lijst met Gemmo types die vergelijkbaar zijn met VTS rupsonderstellen. Door te klikken op het type van jouw Gemmo machine, bekijk je welk vergelijkbaar product van VTS je kunt gebruiken om het rupsonderstel van jouw Gemmo machine te vervangen.

Ik zoek een rupsonderstel/onderdelen voor het model: