FARGO drives – takes you everywhere

Op zoek naar een rijaandrijving voor uw rupsvoertuig? FARGO drives biedt u een A-kwaliteit alternatief voor de OEM rupsaandrijving. FARGO drives in het kort? Rupsaandrijvingen van gegarandeerde topkwaliteit, tegen een snelle verzending en concurrerende prijs.

Wat we graag aan u willen bewijzen is dat FARGO rupsaandrijvingen qua kwaliteit en betrouwbaarheid absoluut niet onder doen voor OEM producten. De rupsaandrijvingen worden geproduceerd door gerenommeerde en gespecialiseerde bedrijven waar ze individueel worden getest op o.a. druk, flow, lekkage en output: snelheid en koppel op twee snelheden (indien beide aanwezig).
De inbouwmaten en hydraulische specificaties van de FARGO rupsaandrijvingen zijn gelijk aan het origineel. De prijs maakt dus het enige verschil.

FARGO biedt alternatieve rupsaandrijvingen voor de meest gangbare machinemerken en types. Maar ook wanneer u een machine bezit waarvoor alternatieve aandrijvingen moeilijk verkrijgbaar zijn, kunnen wij u met een FARGO drive weer op weg helpen. Het is onze specialiteit om samen met u op zoek te gaan naar een passende aandrijving, samen spreken we de maten en wensen door en daarna bekijken we onze uitgebreide voorraad.
Indien geen passende aandrijving voorhanden is, kan op eenvoudige wijze de constructie van de aandrijfsprocket en/of onderwagen worden gewijzigd, waardoor we toch een alternatieve rupsaandrijving kunnen realiseren voor uw machine. Zo kunt u weer verder kunt met uw onderbroken werkzaamheden.

FARGO drives leunt op 15 jaar kennis en ervaring van exclusief importeur VTS Track Solutions, een Nederlandse organisatie welke rupsonderstellen, transportsystemen en powerpacks voor rupsvoertuigen ontwerpt, ontwikkelt, onderhoudt en produceert.
Mede daardoor zijn FARGO rupsaandrijvingen via VTS vrijwel altijd direct leverbaar, snel te verzenden en voorzien van de juiste tekeningen en productinformatie.