Brandstof motor

Brandstof motor powerpacks

Een brandstof motor powerpack is de ideale oplossing als u veel of hard moet rijden met een rupsonderstel of als u extra vermogen nodig heeft om hydraulische functies aan te drijven.

Het geluid en de uitstoot van de machine worden sterk verminderd door software en technische aanpassingen. De brandstof motor powerpack heeft een groot hydraulisch vermogen, een hoge flow en een open of gesloten hydrauliek systeem. Daarnaast zijn de powerpacks compact en compleet en kunnen alle hydraulische machinefuncties worden geïntegreerd in de machine.

De hydraulische output en motorgegevens worden optioneel weergegeven op een centraal display, met de mogelijkheid om deze aan te passen naar persoonlijke voorkeur.

Powerpacks volledig naar wens

VTS Track Solutions ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige VTS powerpacks. Deze powerpacks worden volledig naar wens gebouwd, op basis van standaard componenten van de beste kwaliteit. De functies van het powerpack worden klant specifiek ontwikkeld. VTS Track Solutions levert eveneens powerpacks in combinatie met een rupsonderstel. De brandstof motor powerpacks worden veelal gebruikt in de maritieme, civiele en agrarische sector, maar ook  voor off shore toepassingen. Het powerpack wordt veelal gevoed met een generator of vaste net aansluiting.

 

Sondeerrups met high-speed rupsonderstel

VTS Track Solutions staat bekend om het creëren van rupsmobiele oplossingen, een voorbeeld hiervan is deze sondeerrups. Een sondeerrups is een machine die een sondeerconus de bodem in duwt om de bodemgesteldheid te onderzoeken en om informatie te verzamelen over de bodemopbouw. Dit wordt gedaan met behulp van sensoren in de conus.

VTS Powerpacks met brandstof motor