Rupsonderstel High Speed

High speed rupsonderstellen

Wanneer uw machine met rupsonderstel over de (openbare) weg moet rijden en/of grote afstanden moet overbruggen, dan is een high speed rupsonderstel een uitstekende keuze. VTS Track Solutions ontwikkelde een serie high speed rupsonderstellen. De high speed rupsonderstellen kunnen, afhankelijk van het type, snelheden tot circa 25 km per uur bereiken. Neem gerust contact met ons op voor informatie of advies.

Modellen high speed rupsonderstel

Onderstaand treft u een aantal voorbeelden van high speed rupsonderstellen. Afwijkende maten voor high speed rupsonderstellen zijn altijd mogelijk. Neem contact op of vul het intake formulier in met de gewenste specificaties voor uw high speed rupsonderstel.

Voordelen high speed rupsonderwagen

Dure transporten van uw rupsonderwagen zijn niet langer nodig: de rupsonderstellen met hoge snelheid verplaatsen zich zelf over de openbare weg. De draagrollen bij de snel rupsonderstel lopen tot op de zijkanten van de rubbertracks, waardoor er minder slijtage én geen beschadiging van de ondergrond optreedt. Bovendien is er sprake van een betere demping en een verbeterde stabiliteit.

Aandrijving high speed rupsonderstel

Een high speed rupsonderstel kan geleverd worden met hydraulische aandrijving of met montage direct op de naaf. Het high speed rupsonderstel wordt afhankelijk van de uitvoering aangedreven door frictie, negatief of een positief drive sprocket.

Neem gerust contact met ons op voor informatie of advies.

High Speed VTS Onderstellen