Rupsonderstel staal tracks

Staal tracks voor agrarische sector, industrie, machinebouwers,…

VTS Track Solutions ontwikkelt, produceert en levert stalen tracks voor de meest uiteenlopende toepassingen. VTS Track Solutions staal tracks worden veel gebruikt in de agrarische sector, in de bouw en in de industrie. VTS Track Solutions levert eveneens staal tracks aan machinebouwers wereldwijd.

Staal tracks modellen

Maak hieronder een keuze voor staal tracks op basis van gewicht en afmetingen. Een afwijkende maat staal tracks is zonder meerprijs altijd mogelijk. Neem contact op of vul het intake formulier in met de gewenste afmetingen staal tracks.

VTS Track Solutions levert rupsonderstellen met staal tracks voor belasting van 2 ton tot 200 ton. Zware transporten zijn voor onderstellen met staal tracks dus geen enkel probleem. Staal tracks zijn geschikt voor bodems van aarde, modder en zand, maar een rupsonderstel met staal tracks heeft ook geen enkele moeite met ruwe ondergronden van stenen, rotsen en keien. Staal tracks liggen stabiel op elk terrein.Maatschets-Ketting
Staal tracks voor zware belasting: duurzaam en solide

De stalen kettingen waarmee een stalen rupsonderstel van VTS Track Solutions zijn uitgerust zijn zeer duurzaam en solide. De stalen rupsen van VTS zijn slijtvast en hebben weinig kans op breuk t.o.v. rubber tracks. Trackframes worden in Nederland gemaakt en omgebouwd uit staal 52.3. Alle frames worden voor de gevraagde belasting berekend en gegarandeerd. Dit is aan te tonen met berekeningen en certificaten.

Neem gerust contact met ons op voor informatie of advies.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt rupsonderstel voor uw machine?

Samen met een van onze collega’s kunt u zelf uw onderwagen ontwerpen met behulp van onze configurator. Bekijk onderstaande video om te zien hoe dit er aan toe gaat.
Wilt u graag iets inplannen? Neem dan contact met ons op!

+31(0)495-590320
sales@vtstracksolutions.com

VTS rupsonderstellen met staal tracks