Rupsonderstel rubber tracks

Rubbertracks voor agrarische sector, industrie, machinebouwers,…

VTS Track Solutions ontwikkelt, produceert en levert rupsonderstellen met rubbertracks voor de meest uiteenlopende toepassingen. Een rupsonderstel met rubber tracks wordt veel gebruikt in de agrarische sector, in de bouw en in de industrie. VTS Track Solutions levert rupsonderstellen met rubbertracks aan OEM machinebouwers over de gehele wereld. Neem gerust contact met ons op voor informatie of advies.

Rubbertracks modellen

Maak hieronder een keuze voor rubberen rupsen op basis van gewicht en afmetingen.
Een afwijkende maat rubber tracks is zonder meerprijs altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op of vul het intake formulier in met de gewenste afmetingen rubber tracks.

Door de lage bodemdruk zijn rubber tracks geschikt voor nagenoeg elk terrein. Rubber tracks laten nauwelijks sporen na en beschadigen de ondergrond niet. Of de ondergrond nu bestaat uit zand, modder of bijvoorbeeld sneeuw: rubber tracks zijn onverslaanbaar op elk terrein.Maattekening-rubber
Rubber tracks voor alle terreinen

Onderwagens met rupsbanden garanderen wendbaarheid en stabiliteit

Een onderstel met rupsbanden ligt stabiel op elk terrein. Rupsbanden hebben als eigenschap dat ze uitstekend wendbaar en stabiel zijn, waardoor efficiënt en veilig werken een garantie is.

Anti Vibration Tracks (AVT)

VTS rust zijn onderwagens standaard uit met de zogenaamde Anti Vibration Tracks (AVT). Het niveau van vibratie is bij Anti Vibration Tracks beduidend lager dan bij vergelijkbare andere tracks. Hierdoor slijt de gehele machine minder, met name de slijtage aan rollen, voorwielen en sprockets is aanzienlijk lager. De machine staat hierdoor minder stil en er zijn minder onderhoudskosten. Bovendien zijn Anti Vibration Tracks comfortabel voor de machinist.

Neem gerust contact met ons op voor informatie of advies.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt rupsonderstel voor uw machine?

Samen met een van onze collega’s kunt u deze zelf ontwerpen met behulp van onze configurator. Bekijk onderstaande video om te zien hoe dit er aan toe gaat.
Wilt u graag iets inplannen? Neem dan contact met ons op!

+31(0)495-590320
sales@vtstracksolutions.com

VTS Rupsonderstellen met rubbertracks