Over VTS

VTS Track Solutions, gevestigd in Maarheeze (Noord-Brabant), is onderdeel van Verhoeven International en specialist in het ontwerpen, ontwikkelen produceren en onderhouden van rupsonderstellen, transportsystemen en powerpacks. Ook leveren wij hydraulische aandrijvingen / rijmotoren voor de meeste merken rupskranen en rupsvoertuigen. VTS Track Solutions is bovendien specialist in reparatie en revisie van eindaandrijvingen / rijmotoren.

Ontwerp en ontwikkeling

De ontwikkelafdeling van VTS Track Solutions ontwerpt en ontwikkelt complete rupsonderstellen, tracksystemen, powerpacks, transportsystemen en convayors voor uiteenlopende toepassingen.

Maatwerk oplossingen

Brede én specifieke kennis, jarenlange ervaring en passie voor het vak motiveren de experts van VTS Track Solutions dagelijks om de beste oplossing voor elke klant te bieden. Welke specifieke vraag u ook hebt, VTS Track Solutions zal er alles aan doen om uw verzoek om te zetten in een praktisch product dat precies aansluit bij uw wensen. Prijs, kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit zijn sleutelwoorden bij elke productie.

Continue ontwikkeling

Naast de ontwikkeling van nieuwe concepten legt VTS Track Solutions zich toe op het voortdurend doorontwikkelen van de standaardproducten. VTS Track Solutions ontwerpt en ontwikkelt altijd volgens de nieuwste stand der techniek en voorschriften. Bij haar werkzaamheden maakt de afdeling engineering gebruik van moderne 3D CAD applicaties en eindige-elementen pakketten.

Overige informatie

Wilt u meer informatie over VTS Track Solutions lees dan ook eens ons bedrijfsprofiel.

Interesse in een carrière bij VTS Track Solutions? Kijk bij vacatures of er passende vacatures zijn.

Bekijk ook onze algemene voorwaarden.