Powerpacks / HPU

Totaalaanbod in powerpacks

Powerpacks vormen de oplossing voor mobiele rupsband-toepassingen. In powerpacks biedt VTS Track Solutions steeds een totaalconcept: VTS Track Solutions ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige powerpacks met verschillende aandrijvingen. U kunt bij ons terecht voor elektrische powerpacks, voor elektrisch hydraulische powerpacks, voor elektrisch accu powerpacks en brandstof powerpacks.

Maatwerk powerpacks/HPU (totale rupsmobiele oplossing)

VTS Track Solutions ontwerpt, en maakt in eigen werkplaats VTS powerpacks/HPU (Hydraulic Power Units). Deze worden gebruikt voor het aandrijven van rupsonderstellen of andere toepassingen. Afhankelijk van de gekozen functies voorziet deze powerpack HPU ook de rest van de machine van de benodigde energie, elektrisch of hydraulisch. Deze functies worden naar wens aangepast. De powerpacks HPU zijn in veel uitvoeringen leverbaar waaronder: brandstof-hydraulisch, elektrisch- hydraulisch of volledig elektrisch maar ook in accu uitvoering. De in de powerpack HPU gebruikte componenten zijn van A kwaliteit en wereldwijd verkrijgbaar.

Bij powerpacks variëren de behoeften per afnemer. Om elke klant volledig tegemoet te komen, is elke powerpack van VTS Track Solutions klant specifiek gebouwd. Aan de hand van de specificaties van de klant ontwerpt en ontwikkelt het team het ideale powerpack per situatie. De machinefuncties zijn steeds geïntegreerd in besturing en capaciteit van de HPU. Alle powerpacks worden geleverd met SB verklaring voor CE certificering en met een complete gebruikshandleiding plus onderdelenboek.

Service in powerpacks

Service staat bij VTS Track Solutions zeer hoog in het vaandel. Dat ziet u niet alleen terug in de maatwerkoplossingen die wij bieden, maar ook in begeleiding, advies en after sales.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Wilt u meer weten over onze powerpacks? Neem gerust contact met ons op voor informatie of advies.