Elektrisch hydraulisch

Elektrisch hydraulische powerpacks

De elektrisch hydraulische powerpacks hebben een hybride vorm: de kracht van hydrauliek is gecombineerd met de efficiëntie en emissie van elektrisch. VTS heeft hiervoor een complete lijn ontwikkeld die uitermate geschikt is voor de inzet op (rups)mobiele toepassingen. Deze powerpacks zijn compact, robuust, geluidsarm en onderhoudsvriendelijk.

Door gebruik te maken van een standaard generator kan er altijd voldaan worden aan de laatste emissie eisen, zonder aanpassingen te doen aan de machine.

Het systeem wordt stekkerklaar geleverd, waardoor het installeren van de machine eenvoudig is. Daarnaast kunnen de complete machinebesturing en -functies geïntegreerd worden in het systeem.

Powerpacks volledig naar wens

VTS Track Solutions ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt VTS powerpacks van hoogwaardige kwaliteit. Deze powerpacks worden volledig naar wens gebouwd, op basis van hoogwaardige standaard componenten. De functies van het powerpack worden per klant specifiek ontwikkeld. Het is eveneens mogelijk om de powerpack in combinatie met een rupsonderstel te leveren.

De powerpacks vinden veelal hun toepassing in de maritieme en civiele sector, alsook in de agrarische sector en voor off shore toepassingen.

Ook powerpacks met alternatieve aandrijving

Behalve voor elektrisch hydraulische powerpacks, kunt u bij VTS Track Solutions ook terecht voor elektrische powerpacks, voor elektrisch accu powerpacks en voor brandstof powerpacks.

powerpack 1

Elektrisch hydraulische Powerpacks van VTS