Elektrisch aangedreven

Wij begrijpen uw behoefte aan betrouwbare en veelzijdige rupsonderstellen die de prestaties van uw machines naar een hoger niveau tillen. Daarom bieden wij geavanceerde elektrisch aangedreven rupsonderstellen die uitblinken in kracht en efficiency. Onze 48V, 96V en 400V Fargo Drives aandrijvingen optimaliseren uw machines en verminderen tegelijkertijd de impact op het milieu.

 

Krachtig

Met onze elektrisch aangedreven rupsonderstellen kunt u rekenen op indrukwekkende kracht, ongeacht de omstandigheden. Ze leveren een hoog koppel en gebruiken geavanceerde aandrijftechnologieën voor uitstekende tractie en trekkracht, zelfs op ruw terrein. Of het nu gaat om bouwmachines, landbouwvoertuigen, mijnbouwapparatuur of andere industriële toepassingen, onze rupsonderstellen zorgen voor maximale prestaties.

 

Efficiënt

Door over te stappen op elektrisch aangedreven rupsonderstellen kunt u profiteren van aanzienlijke brandstofbesparingen en lagere operationele kosten. Onze rupsonderstellen maken gebruik van geavanceerde elektrische aandrijftechnologieën die energie-efficiëntie maximaliseren en energieverliezen minimaliseren. Dit resulteert in een lager brandstofverbruik, lagere emissies en verhoogde operationele efficiëntie.

 

Duurzaam

Als u veel waarde hecht aan duurzaamheid en milieubewustzijn, kunnen onze elektrisch aangedreven rupsonderstellen uitstekend bijdragen aan een groenere toekomst door de uitstoot van uw machines drastisch te verminderen. Het gebruik van elektrische aandrijving vermindert niet alleen de CO2-uitstoot, maar elimineert ook geluidsoverlast, waardoor de werkplek aangenamer wordt voor zowel de bediener als de omgeving.

 

Maatwerk

Bij VTS Track Solutions begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke eisen stelt aan het rupsonderstel. Daarom bieden wij een breed scala aan configuratieopties en maatwerkoplossingen. Wij gaan graag met u in gesprek om ervoor te zorgen dat ons rupsonderstel perfect aansluit bij de specificaties en vereisten van uw project.

Met onze elektrisch aangedreven rupsonderstellen bent u klaar voor de toekomst van rupsmobiele machines!