Gebruikte aandrijvingen

VTS Track Solutions biedt naast nieuwe alternatieve aandrijvingen ook gereviseerde rijmotoren aan. Deze aandrijvingen/rijmotoren worden gereviseerd in onze eigen werkplaats met specialistische apparatuur. Na revisie worden de rijmotoren uitvoerig getest op volledige werking en bij bestelling worden ze geleverd met testcertificaat en omruilgarantie. Zo bent u altijd zeker van de betrouwbaarheid van het gerepareerde product.

Heeft u defecte rijmotor die u door ons wilt laten reviseren?

Een rijmotor die stuk is gelopen is vaak voor een goede prijs te repareren, waarna hij nog jarenlang probleemloos gebruikt kan worden. Uiteraard ontvangt u van ons vooraf een prijsopgave voor de reparaties. Ook bij aankoop van een nieuwe alternatieve aandrijving kan uw oude defecte rijmotor nog wat opleveren. Stuur hem naar ons op of neem hem mee naar onze werkplaats in Maarheeze voor een waardebepaling.

We hebben veel gereviseerde aandrijvingen op voorraad, een selectie hiervan wordt hieronder weergegeven. Staat uw benodigde gereviseerde aandrijving hier niet tussen? Neem dan gerust contact op om te informeren naar ons aanbod.

Aandrijving

Heeft u vragen?

+31(0)88-20 25 110

sales@fargo-drives.com

Neem contact op

Veilig & Snel betalen

Aandrijving zoekmachine