Bedrijfsprofiel

VTS Track Solutions is een Nederlands bedrijf en onderdeel van Verhoeven International. VTS Track Solutions is uw specialist in het ontwerpen, ontwikkelen produceren en onderhouden van rupsonderstellen en powerpacks. Maar ook voor het aanpassen van rupsonderstellen en het repareren van eindaandrijvingen / rijmotoren bent u bij VTS Track Solutions aan het juiste adres. VTS levert aandrijvingen / rijmotoren voor de meeste merken rupskranen en rupsvoertuigen.

Rupsonderstellen, rubber tracks en staal tracks

VTS Track Solutions biedt een breed scala aan standaard rupsonderstellen met rubber tracks en staal tracks. Ook voor maatwerk rupsonderstellen, rubber tracks, staal tracks en voor complete onderstellen met motor is VTS Track Solutions uw partner. De R&D-afdeling van VTS Track Solutions heeft zich toegelegd op het ontwerpen, berekenen en ontwikkelen van complete rupsonderstellen en tracksystemen. De rupsonderstellen en tracksystemen worden geheel volgens uw wens samengesteld. Kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en kostprijs van de rupsonderstellen en tracksystemen staan steeds centraal. Innovatieve technologieën en applicaties (3D CAD en Finite Elements) gecombineerd met de brede expertise en ervaring van onze engineers garanderen steeds topkwaliteit in maatwerk rupsonderstellen en tracksystemen.

Aandrijvingen & rijmotoren

VTS Track Solutions heeft zich gespecialiseerd in het leveren van alternatieve OEM aandrijvingen / rijmotoren voor de meeste merken rupskranen en rupsvoertuigen
Vaak zijn de inbouw maten en de hydraulische specificaties gelijk aan het origineel. Indien geen passende aandrijving voorhanden is kan op eenvoudige wijze de constructie van onderwagen of aandrijfsprocket worden gewijzigd. Ook voor de reparatie en revisie van eindaandrijvingen / rijmotoren en de benodigde onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Powerpacks HPU (totale rupsmobiele oplossing)

VTS Track Solutions ontwerpt en maakt in eigen werkplaats VTS powerpacks (HPU). Deze worden gebruikt voor het aandrijven van rupsonderstellen of andere toepassingen. Afhankelijk van de gekozen functies voorziet deze powerpack HPU ook de rest van de machine van de benodigde energie, elektrisch of hydraulisch. Deze functies worden naar wens aangepast. De powerpacks HPU zijn in veel uitvoeringen leverbaar waaronder : brandstof-hydraulisch, elektrisch- hydraulisch of volledig elektrisch maar ook in accu uitvoering. De in de powerpack HPU gebruikte componenten zijn van A kwaliteit en wereldwijd verkrijgbaar.