Elektrisch hydraulisch

Bij VTS Track Solutions vindt u kwalitatief hoogwaardige elektrisch-hydraulische powerpacks die de kracht van hydrauliek combineren met de efficiëntie en emissievoordelen van elektriciteit. Onze hybride powerpacks zijn speciaal ontwikkeld voor rups-mobiele toepassingen in bijvoorbeeld de civiele-, agrarische- en offshore sector.

Onze elektrisch-hydraulische powerpacks zijn compact, robuust, geluidsarm en onderhoudsvriendelijk. Door gebruik te maken van elektromotoren voldoet u altijd aan de laatste emissie-eisen, zonder aanpassingen aan uw machine te hoeven doen. Daarnaast worden onze systemen stekkerklaar geleverd, waardoor de installatie van uw machine eenvoudig is. Bovendien kunnen we uw complete machinebesturing en -functies integreren in het powerpacksysteem.

Bij VTS Track Solutions ontwerpen, ontwikkelen en verkopen we maatwerk powerpacks die volledig worden afgestemd op uw wensen. We maken gebruik van hoogwaardige standaard componenten en de functies van onze powerpacks worden specifiek ontwikkeld op basis van uw behoeften. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de powerpacks in combinatie met een rupsonderstel te leveren, waardoor we een complete oplossing kunnen bieden.

elektrisch hydraulische powerpack

Wij begrijpen dat elke klant uniek is en daarom leveren wij powerpacks op maat die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Onze uitgebreide expertise en kennis van de markt garanderen dat u altijd het beste product krijgt voor uw toepassing. Wij bieden daarom niet alleen elektrisch-hydraulische powerpacks aan, maar ook batterij-elektrisch en brandstof powerpacks.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste powerpack voor uw specifieke toepassing!

Elektrisch hydraulische Powerpacks van VTS