Elektrisch batterij

Elektrisch accu powerpacks

VTS Track Solutions is uw partner voor ontwerp, ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige VTS powerpacks. Deze powerpacks worden volledig naar wens gebouwd, op basis van kwalitatieve standaard componenten. De functies van het powerpack worden klant specifiek ontwikkeld. Het is eveneens mogelijk om de powerpack in combinatie met een rupsonderstel te leveren. De powerpacks worden veelal gebruikt in de maritieme, civiele en agrarische sector, alsook in off shore.

Voordelen elektrisch accu powerpack

Behalve de uitstekende prestaties van de elektrische accu powerpacks, kent een powerpack met een elektrisch accu aandrijving verschillende specifieke voordelen. Zo komt een powerpack met elektrisch accu aandrijving in combinatie met een lithium ion batterij in aanmerking voor subsidie. Bovendien kan een dergelijke powerpack geheel autonoom werken, onafhankelijk van een externe energiebron. Ook geldt voor een powerpack dat elektrisch via een accu wordt aangedreven: geen emissie uitstoot en geen geluidsoverlast.

Ook powerpacks met alternatieve aandrijving

Behalve elektrisch accu powerpacks, kunt u bij VTS Track Solutions ook terecht voor volledig elektrische powerpacks, voor elektrisch hydraulische powerpacks en voor brandstof powerpacks.

elektrisch hydraulisch 2