Elektrisch

Elektrische powerpacks

Elektrische rupsaandrijvingen maken het mogelijk om een “groene” machine te bouwen, zonder gebruik te maken van hydrauliek. Het onderstel van de machine wordt volledig elektrisch gemaakt door de compacte rupsaandrijvingen in 48, 96 en 400 V, de bijbehorende regelsystemen en Li-ion accu’s.

De elektrisch aangedreven systemen van Li-ion geven een voorsprong op het gebied van mobiliteit, efficiëntie en productiviteit. Bovendien zorgen de snelle laadtijden en het onderhoudsvrije karakter van de Li-ion accu voor een continue inzetbaarheid van je machine.

Powerpacks volledig naar wens

VTS Track Solutions ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt VTS powerpacks van de beste kwaliteit. Deze powerpacks worden volledig naar wens gebouwd, op basis van hoogwaardige standaard componenten. Afhankelijk van klant specifieke wensen worden de functies van de powerpack op maat ontwikkeld. Het is eveneens mogelijk om de powerpack in combinatie met een rupsonderstel te leveren.

De powerpacks vinden veelal hun toepassing in de maritieme en civiele sector, alsook in off shore en in de agrarische sector.

Ook powerpacks met alternatieve aandrijving

Behalve voor volledig elektrische powerpacks, kunt u bij VTS Track Solutions ook terecht voor elektrisch hydraulische powerpacks, voor elektrisch accu powerpacks en voor brandstof powerpacks.

elektrisch 1