Bezoek VTS Track Solutions op Bauma!

VTS Track Solutions staat dit jaar weer op de Bauma in München. De Bauma is ’s werelds meest toonaangevende vakbeurs voor de bouwmachine sector. Deze beurs is een perfecte gelegenheid voor leveranciers en potentiële klanten om met elkaar in contact te komen. U kunt VTS Track Solutions bezoeken van 24 t/m 30 oktober in hal A5, stand nummer 218.

Dit jaar tonen wij u op onze stand producten die zijn samengesteld met onze unieke track configurator. Deze track configurator is een programma waarmee direct uw behoefte kan worden vertaald in een gepersonaliseerde rupsmobiele oplossing met, indien gewenst, een compleet batterij elektrische aandrijving. Dit zullen we live op de Bauma aan u presenteren.

Een batterij elektrische aandrijving, ook wel EPS (Electrical Power System) genoemd, bestaat uit:
De accu’s die voor machinefunctionaliteit noodzakelijk zijn, een besturingskast met controllers en dashboard, een lader, een radiografische en/of joystick besturing en alle kabels en stekkerverbindingen.

Door gebruik te maken van deze track configurator vervallen de engineeringskosten en garanderen wij een snelle doorlooptijd, vaste prijs, plug & play installatie met standaard componenten en een volledige gebruikersdocumentatie en certificering van het systeem. Tevens biedt VTS een service mogelijkheid voor assistentie ter plaatse voor de definitieve afstelling voor opleveren van uw machine.

VTS Track Solutions is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en onderhouden van rupsonderstellen, transportsystemen en powerpacks. Daarnaast presenteren wij bij de Bauma ook hydraulische- en elektrische aandrijvingen van het merk Fargo Drives.

Wij kijken er naar uit om u op de Bauma te ontmoeten!

Voor meer informatie en tickets: www.bauma.de

Bauma MünchenBauma München

 

 

 

Overig nieuws

IFAT 2022

Bezoek VTS Track Solutions op de IFAT in München!

VTS Track Solutions zal dit jaar aanwezig zijn op de…

Meer lezen >
Vernevelingsmachine met VTS-2500 rupsonderstellen

Vernevelingsmachine van Spraystream

Onlangs hebben we voor Spraystream een VTS-2500 rupsonderstel geleverd. Dit…

Meer lezen >
H30G boorinstallatie

H30G boorinstallatie van Wamet

Onlangs hebben we VTS-4000 rupsonderstellen voor een H30G boorinstallatie geleverd…

Meer lezen >
Sondeerrups

Sondeerrups met High-speed rupsonderstel

VTS Track Solutions staat bekend om het creëren van rupsmobiele…

Meer lezen >