Nieuwe rijmotoren voor je machine bestel je voortaan online op www.fargo-drives.com!

De rijmotoren van je machine leveren zo’n zwaar werk dat ze waarschijnlijk niet de gehele levensduur van je machine meegaan. Wanneer je rijmotor versleten is, wil je deze zo snel mogelijk kunnen vervangen. Op zoek naar een vervangende rijmotor? Voortaan kun je nieuwe rijmotoren gemakkelijk en snel bestellen via onze Fargo Drives webshop: www.fargo-drives.com.

Fargo Drives logo

Fargo Drives is onderdeel van VTS Track Solutions en is dé specialist op het gebied van rijmotoren. De vakmensen van Fargo Drives hebben een grote passie voor het vak, jarenlange ervaring en een specifieke én brede kennis. De experts van Fargo Drives zijn gemotiveerd om altijd de juiste oplossingen te vinden. Voor de beste service en kwaliteit rondom het ontwerpen en ontwikkelen van rupsonderstellen kun je uiteraard gewoon nog bij VTS Track Solutions terecht.

De webshop van Fargo Drives

Op de webshop van Fargo Drives kun je hydraulische rijmotoren voor jouw machine direct zoeken, bestellen én afrekenen. Voor elektrische rijmotoren kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Je profiteert van scherpe prijzen. Daarnaast hanteren we ook een snelle levering. Wanneer je namelijk een voorradige rijmotor voor 15:00 uur op een werkdag bestelt, wordt hij dezelfde dag nog verzonden.

Naast rijmotoren, leveren we bij Fargo Drives ook onderdelen voor rijmotoren. Wanneer er maar één onderdeel van je rijmotor versleten is, kan het namelijk verstandiger zijn om enkel dat onderdeel te vervangen. Je kunt motor shafts, sungears en lifetime seals bestellen in de Fargo Drives webshop. Twijfel je of je beter je hele rijmotor kunt vervangen, of alleen één onderdeel? Neem dan contact met ons op, wij geven je graag advies.

Het zoeken naar de juiste rijmotor wordt gemakkelijk gemaakt door onze slimme zoekmethoden. Je kunt zoeken naar je rijmotor door middel van het invoeren van het merk & type of OEM nummer van je machine, of door middel van de afmetingen van je rijmotor. Op deze manier vind je altijd de juiste rijmotor die met zekerheid op jouw machine past.

Home fargo drives

De beste merken

Op de webshop van Fargo Drives worden rijmotoren geleverd van het merk Fargo Drives, en daarnaast leveren we ook rijmotoren van andere topmerken, waaronder Doosan en Bonfiglioli. Met dit brede aanbod aan rijmotoren zorgen we ervoor dat je nooit lang op je product hoeft te wachten.

10% korting bij aanschaf van twee rijmotoren

Wanneer je twee rijmotoren tegelijk besteld op onze webshop, profiteer je standaard van 10% korting. Bij Fargo Drives wordt altijd aangeraden om twee rijmotoren tegelijk te bestellen. Wanneer één rijmotor van je machine vervangen dient te worden, is er een grote kans dat de rijmotor aan de andere kant ook bijna aan vervanging toe is. Door meteen twee rijmotoren aan te schaffen, voorkom je dat je machine over een tijdje weer stil komt te staan.

Fargo Drives is specialist in rijmotoren

rijmotoren Fargo Drives

Fargo Drives is onderdeel van VTS Track Solutions. Wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring in de branche. Hierdoor beschikken we over enorm veel kennis. Deze kennis delen we graag. Daarom is het mogelijk om op de Fargo Drives website, naast het bestellen van (onderdelen voor) rijmotoren, ook interessante blogs te lezen en video’s te kijken. Wil je op de hoogte gehouden worden van interessante video’s en blogs? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn!

 

 

 

Overig nieuws

wall-y 4

Wall-y crawlers voor Surerus Murphy

Onlangs heeft VTS de onderstellen van een aantal Wall-y crawlers…

Meer lezen >

Nieuwe rijmotoren voor je machine bestel je voortaan online op www.fargo-drives.com!

De rijmotoren van je machine leveren zo’n zwaar werk dat…

Meer lezen >

VTS helpt bij het bouwen van tunnels onder de Donau

De producten van VTS worden steeds internationaler en de kennis…

Meer lezen >

Een onderwagen voor het oogsten van prei

Een tijdje geleden is deze high speed onderwagen geleverd aan…

Meer lezen >