Certificering ISO 9001:2015

VTS Track Solutions waarborgt kwaliteit met het behalen van de ISO 9001 certificering

Sinds februari van dit jaar is VTS Track Solutions uit Maarheeze in het bezit van het ISO 9001 certificaat. Met het behalen van dit certificaat laat het bedrijf zien, dat het in staat is om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en de wet- en regelgeving.

VTS Track Solutions is 8 jaar geleden opgericht en specialiseert zich in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en onderhouden van rupsonderstellen, transportsystemen, powerpacks en aandrijvingen. VTS Track Solutions produceert zowel standaard- als klantspecifieke oplossingen voor klanten over de gehele wereld.

Logische keuze

Op de vraag waarom VTS dit traject is ingegaan, antwoordt Hein Stark, Vestigingsmanager; “Het was voor ons een logische keuze. Steeds meer opdrachtgevers willen bij voorkeur zaken doen met ISO gecertificeerde leveranciers. Bovendien zijn we zelf ook continu op zoek naar manieren om onze kwaliteit en efficiency te verbeteren. Klanten zien dat we met dit kwaliteitsmanagementsysteem ook de klanttevredenheid kunnen verhogen. Het maakt ons een betrouwbare partner.”

Dat het traject heel wat voeten in de aarde heeft gehad, kan Robin Verhoeven, Engineer R&D bij VTS Track Solutions beamen: “we zijn in 2015 met het project begonnen en hebben gekozen voor certificering volgens de ge-update norm van 2015 (was 2008). Door onze prestaties continu te evalueren en optimaliseren zien we nu dat de samenwerking tussen afdelingen aanzienlijk is verbeterd en problemen tijdig worden gesignaleerd, opgelost en verbeterd. De kan op fouten wordt hierdoor aanzienlijk verkleind. Uiteindelijk profiteert de klant daar ook van.“

Continu proces

Het behalen van het certificaat betekent niet dat VTS Track Solutions klaar is. ISO 9001:2015 blijft een continu proces.

Een onafhankelijke externe certificatie-instelling, zal jaarlijks komen controleren of  er nogsteeds aan de onderliggende norm wordt voldaan. Volgens Hein Stark past dit prima binnen de bedrijfscultuur van VTS Track Solutions. “We zijn een innovatief technisch bedrijf. We zijn trots op de producten die wij voor onze klanten maken. Het draagt alleen maar bij aan onze commitment om steeds nieuwe verbeteringen en  oplossingen voor onze klanten te vinden.”

Overig nieuws

Overlijdensbericht Dhr. Verhoeven

  Op zaterdagochtend 30 mei hebben wij het droevige bericht…

Meer lezen >
Het reviseren van een eindaandrijving

Nieuwe rijmotor bestellen of toch repareren?

Wanneer de rijmotor van uw graafmachine stuk gaat kunt u…

Meer lezen >
coronaregels

Productie in tijden van de coronacrisis

We kunnen er niet omheen: de coronacrisis hakt er voor…

Meer lezen >

Opvolging richtlijnen coronavirus

  Beste klant,   In verband met de verspreiding van…

Meer lezen >