Certificering ISO 9001:2015

VTS Track Solutions waarborgt kwaliteit met het behalen van de ISO 9001 certificering

Sinds februari van dit jaar is VTS Track Solutions uit Maarheeze in het bezit van het ISO 9001 certificaat. Met het behalen van dit certificaat laat het bedrijf zien, dat het in staat is om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en de wet- en regelgeving.

VTS Track Solutions is 8 jaar geleden opgericht en specialiseert zich in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en onderhouden van rupsonderstellen, transportsystemen, powerpacks en aandrijvingen. VTS Track Solutions produceert zowel standaard- als klantspecifieke oplossingen voor klanten over de gehele wereld.

Logische keuze

Op de vraag waarom VTS dit traject is ingegaan, antwoordt Hein Stark, Vestigingsmanager; “Het was voor ons een logische keuze. Steeds meer opdrachtgevers willen bij voorkeur zaken doen met ISO gecertificeerde leveranciers. Bovendien zijn we zelf ook continu op zoek naar manieren om onze kwaliteit en efficiency te verbeteren. Klanten zien dat we met dit kwaliteitsmanagementsysteem ook de klanttevredenheid kunnen verhogen. Het maakt ons een betrouwbare partner.”

Dat het traject heel wat voeten in de aarde heeft gehad, kan Robin Verhoeven, Engineer R&D bij VTS Track Solutions beamen: “we zijn in 2015 met het project begonnen en hebben gekozen voor certificering volgens de ge-update norm van 2015 (was 2008). Door onze prestaties continu te evalueren en optimaliseren zien we nu dat de samenwerking tussen afdelingen aanzienlijk is verbeterd en problemen tijdig worden gesignaleerd, opgelost en verbeterd. De kan op fouten wordt hierdoor aanzienlijk verkleind. Uiteindelijk profiteert de klant daar ook van.“

Continu proces

Het behalen van het certificaat betekent niet dat VTS Track Solutions klaar is. ISO 9001:2015 blijft een continu proces.

Een onafhankelijke externe certificatie-instelling, zal jaarlijks komen controleren of  er nogsteeds aan de onderliggende norm wordt voldaan. Volgens Hein Stark past dit prima binnen de bedrijfscultuur van VTS Track Solutions. “We zijn een innovatief technisch bedrijf. We zijn trots op de producten die wij voor onze klanten maken. Het draagt alleen maar bij aan onze commitment om steeds nieuwe verbeteringen en  oplossingen voor onze klanten te vinden.”

Overig nieuws

Vernevelingsmachine met VTS-2500 rupsonderstellen

Vernevelingsmachine van Spraystream

Onlangs hebben we voor Spraystream een VTS-2500 rupsonderstel geleverd. Dit…

Meer lezen >
H30G boorinstallatie

H30G boorinstallatie van Wamet

Onlangs hebben we VTS-4000 rupsonderstellen voor een H30G boorinstallatie geleverd…

Meer lezen >
Sondeerrups

Sondeerrups met High-speed rupsonderstel

VTS Track Solutions staat bekend om het creëren van rupsmobiele…

Meer lezen >
Bauma logo

Bezoek VTS Track Solutions op Bauma!

VTS Track Solutions staat dit jaar weer op de Bauma…

Meer lezen >